Jets

Hot_Tub_Hydrotherapy_Taken_to_a_Whole_New_Level

Flytande lugn i ett Spa

Vare sig det gäller att varva ner från den komplexa vardagen eller för att återhämta dina ömma muskler och leder, kan hydromassage hjälpa dig må bättre. Eftersom inget annat spa har samma mängd unika munstycken, intelligent formgiven och konstruerad för att optimera din njutning.

All_of_our_hot_tub_jets_are_completely_adjustable_to_create_just_the_right_sensation


Systematiskt Lugnande

Hot Spring Spa är mycket mer än bara antalet munstycken. Den högeffektiva pumpen och de mångfaldiga rören som jämnt fördelar vattenflödet till varje stråle. Genom att utforma våra egna munstycken och optimerar rören, har vi minimerat begränsningar i vattenflödet, vilket ger varje munstycke tillräckligt med kraft för att ge dig en otrolig massage.


Smart_Jet_System_For_Portable_Hot_Tubs_and_Home_SpasFörutom ett brett utbud av spa munstycken, ger vi dig också många sätt att använda dem. Vår exklusiva SmartJet ®-system låter dig styra vattnet i olika kombinationer av munstycket för att skräddarsy din massage erfarenhet. Att välja munstycke och finjustera känslan är lika enkelt som att vrida den på SmartJet spaken. Comfort Control ®-systemet låter dig justera våra spa munstycken på två sätt, antingen med en enkel vridning av frontpanelen eller ett enkelt tryck på en spak. Se när vi använder våra fantastiska munstycken, eller schemalägg ett test hos din lokala återförsäljare.