SpamodellerNu kan du ge dig själv, vänner och familj något alldeles extra i form av ett eget spabad. Njut av en varm massage eller slappna av i ett hav av bubblor.

Alla är utvecklade för att tåla vårt nordiska klimat och självklart använder du badet året om. Du kan välja spabad som rymmer allt från 2 till 8 vuxna och baden finns i flera färgkombinationer. Komplettera gärna med en ljudanläggning för att få maximal njutning. Ett spabad förgyller din tillvaro på många sätt.

Vi erbjuder flera olika serier. Välj din serie nedan för mer information.

 

Hotspring
 
Limelight
 
Hotspot

HotSpring HighLife är spabaden som inte är likt något annat du har sett!
HotSpring HighLife spabad ›

 

  HotSpring LimeLight är våran premiumserie!
HotSpring Limelight spabad ›
  Våra mest uppskattade spabad med plats för hela familjen!
Hot Spot spabad ›
         
ace
 

   

Automatisk rening till ert spa. ACE - automatiska saltvatten system skapar renare och klarare vatten med hjälp av diamantteknik.
Läs mer om automatisk rengörning › 

       

 

 

 

 

Spabad från HotSpring, Limelight, Hot Spot, Solana, Tiger River.

Baden i serien har utnämnts till marknadens bästa bad av olika konsumentmagasin och Spa-industrin själv. Consumers Digest, världens största konsumentinstitut har utsett HotSpring till Bästa Köp hela 6 gånger. Spabad är av högsta kvalitet, konstruerade för att hålla, är energisnåla och därför även världens mest sålda. HotSpring är även det enda badet på marknaden med 100 % rening 24 h om dygnet. Baden har en kontinuerlig ljudlös rening utan störande reningscykler som renar vattnet med högsta verkningsgrad genom badets Tri-X filter och förhindrar rotation av smuts.

Freshwater III högkapacitets ozonsystem och Silver-Ion Ag+ tillför karet miljontals små ozonbubblor i vattnet som eliminerar skadliga ämnen i vattnet och möjliggör ett klorfritt badande. Badet är även godkänt för saltvattenanvändning. 12-punds fullisolering ger marknadens lägsta strömförbrukning och gör att badet vid strömavbrott vintertid kan stå utomhus upp till 30 dagar utan att frysa. Karmaterialet och den utvändiga panelen är helt underhållsfri och munstyckena är i rostfritt stål.

Moto-Massage är en exklusiv HotSpring-finess, med en närmast medicinsk verkan för många. Moto-Massage-systemets varma vattenström sveper upp och ner över ryggen och lugnar överansträngda muskler och löser upp spänningsknutar. Inget bad ger dig en så genomgående massage som massagesystemen i ett spabad.

Modeller: Grandee, Envoy, Vanguard, Aria, Sovereign, Prodigy, Jetsetter, Grandee NXT, Envoy NXT & Jetsetter NXT

Registrerat varumärke under Watkins Manufacturing Corporation (Hotspring Spas) © Copyright 1996 - 2011