Spalock

Hållbara, enrgieffektiva spalock från Hot Spring® Spas

Spa_Cover_for_Outdoor_Hot_Tubs

Bara ett spalock ifrån HotSpring Spas är speciellt designat för att passa på ditt HotSpring Spa. När den tiden kommer och du måste byta lock, nöj dig inte med en imitation. Vad är det som gör HotSpring spalock så unika?

hot_tub_supplies_and_spa_accessories
 
Energieffektiva spalock


HotSpring Spas banade vägen för det första stela, vinyl spalocket, och skapade en högre standard för energieffektivitet. Den exklusiva "skon" i lockets lås gör att locket låser tätt och stänger in värmen. Med 0,7kg och 0,9kg som standard på den skummade kärnan höjer man R-faktorn på spalocket, som också gör förmågan att stänga in värmen blir bättre.

 
Överlägsen Konstruktion


Bara dom bästa materialen används. Den egen tillverkade skum kärnan är sluttande för vattenavrinning,och täckt i överlägsen marin kvalitets vinyl. Polyestertråd behandlas för att tåla år av hårt väder, kemikalier och intensivt solljus. En poly-lagers laminat i vinyl skyddar lockets kärna av exponering för kemikalier och kyla. Och vinyl klaffar skyddar nylon dragkedjan för långvarig användning.

Hållbar Design


Tjugofyra inre stress punkter förstärks inom varje spa lock. Aluminium förstärkning ger maximal hållfasthet med minimal vikt för att stödja mitten av locket. Fyra skikt av dubbla sömmar vinyl ökar styrkan och hållbarheten i gångjärnet. Och extra starka vadderade handtag har fem lager av armering för att säkerställa långvarig prestanda. Varje Hot Spring lock är utrustad med exklusiva, robusta fästen för att säkerställa ett starkt stöd och enkel installation av Hot Spring godkända locklyft system.

Attraktiv Utseende


Bara skönheten i en Hot Spring lock kan komplettera ditt Hot Spring spa. lockets 9cm "kjol" ger en elegant, överlägsen passform och syrafast vinyl överträffar branschstandarder för UV och klor motstånd.

Safe_Hot_Tub_CoversSäkerhets certifierad 


Förstärkta, justerbara axelband hjälper att säkert fästa locket till spa, och inkluderar barnsäkra säkerhetslås som kan låsas med en nyckel. Varje spalock är UL-klassade enligt ASTM säkerhetsstandarder.

 

 

 

 Färgerna i LimeLight collectionFärgerna i HighLife collection

 

Alla spalock är anpassade efter färgen på panelen.