Vatten & Spa underhåll

Vatten & spa underhåll

EverFresh® systemet
Everfresh ®-systemet är en ren och naturlig vattenvård. Det minskar behovet av klor. Du kan lämna ditt spa obevakad under längre tidsperioder, behöver inte byta vatten lika ofta och spara tid och pengar. Njut av ett skinande, rent vatten från allra första gången du fyller ditt spa.

 

The_AutoFresh_Water_Care_SystemACE® Salt Water Sanitizing Systemet
Vi designar våra spabad med förståelsen att du hellre vill njuta av det varma lugnande vattnet snarare än att arbeta för att underhålla det. Återigen, Hot Spring ® Spas har definierat avkoppling med införandet av den revolutionära, ACE saltvatten sanitizing systemet. ACE-systemet kombinerar diamant teknik med salt och vatten för att automatiskt generera rengöring som håller badvattnet skinande rent och silkeslent.

 

Hot_Tub_Water_Care_FreshWater_III_High_Output_Ozone_SystemFreshWater® III Ozone Systemet
Ditt Hot Spring spa levereras som standard med FreshWater ® III  hög effekt Ozonsystem *, en viktig del av Everfresh vattenvård. Den använder Corona Discharge cell teknologi som kontinuerligt genererar extremt höga halter av ozon. Till skillnad från UV-lampa, fungerar den effektivt i flera år med praktiskt taget inget underhåll och är betydligt mer kraftfull. FreshWater III Ozonsystemet finns som ett alternativ för alla Tiger River ®, Hot Spot ®, och Solana ® spa.

Hot_Tub_Water_Care_FreshWater_Ag_Continuous_Ion_Purifier

FreshWaterAg+®  SilverIon rening

FreshWater Ag + kontinuerlig silverIon rening minskar vidare behovet av klor genom att introducera silverjoner i badvattnet som hämmar bakterietillväxt. Sätt in kassetten i filtret i din Hot Spring spa och silverjonerna släpps ut automatiskt - det finns ingen chans för under-eller överdosering. Det är nästan underhållsfritt -byt helt enkelt kassetten var 4 månad.

Vanishing_Act_Calcium_RemoverVanishing Act™ kalkborttagning

Den revolutionerande Vanishing Act kalk borttagning minskar vattnets hårdhet på ett helt nytt sätt. I stället för att tillsätta kemikalier till vattnet, tar denna produkt bort kalcium partiklar och lämnar vattnet mjukare och silkeslent för huden.

Njut av dessa stora fördelar från att skapa mjukare spabad vatten:

Minskar behovet av ytterligare kemikalier, vilket gör vattnet omsorg lättare.

Hjälper till att skydda spabadets komponenter från skador som kan bli följden av hårt vatten. Samt hjälper till att förlänga livslängden på ditt spa vatten.


 

Clean_Screen_Spa_FilterClean Screen™ För-Filter
Clean Screen förfilter bidrar till att vattnet blir så rent som möjligt varje gång du fyller ditt spa. Koppla den till en trädgårdsslang för att filtrera bort organiska föroreningar, metaller (t.ex. koppar och järn), innan de införs i badvattnet.